Ο Κουέστα ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για τις αφιερώσεις
Με ανάρτησή του στα social media ο Χούλιαν Κουέστα ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του στον Άρη για τις αφιερώσεις τους στο ματς με τη Λάρισα.
Ο Χούλιαν Κουέστα ήταν ο μεγάλος άτυχος για τον Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς τραυματίστηκε στον ώμο, υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες.
Οι συμπαίκτες του στο ματς με τη Λάρισα, θέλοντας να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, μπήκαν στον αγψνιστικό χώρο με μπλουζάκια που έγραφαν: «Γίνε σύντομα καλά Χούλιαν».
Λίγο αργότερα, στην επίτευξη του πρώτου γκολ του Άρη στο ματς πανηγύρισαν όλοι μαζί με τη φανέλα του Ισπανού τερματοφύλακα, αφιερώνοντας του το γκολ.
Ο Ισπανός ευχαρίστησε του συμπαίκτες του για τις κινήσεις τους αυτές αναρτώντας στο Instagram φωτογραφία από την είσοδο των ομάδων στο Άρης – Λάρισα, όπου οι συμπαίκτες του φορούν τα μπλουζάκια, γράφοντας: «Ευχαριστώ πολύ, παιδιά».
- Έκαναν το 1-2 στην Αυστραλία οι Mercedes: Pole position ο Ράσελ, δεύτερος ο Αντονέλι (pic+vid)
- ΗΠΑ: Πόσα δισεκατομμύρια κοστίζει στους Αμερικάνους ο πόλεμος του Τραμπ στο Ιράν
- «Φίλα με και θα δεις πόσο σημαντική είμαι» – Το τέλος του έρωτα της Σύλβια Πλαθ με τον Τεντ Χιουζ
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση της απασχόλησης το δ’ τρίμηνο του 2025 – «Σβήνουν» τα αγροτικά επαγγέλματα
- Αρέσει το παιχνίδι σε όλους τους σκύλους; – Από ποιους παράγοντες εξαρτάται
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/3): Πού θα δείτε το ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet και όλη την αγωνιστική δράση


