Ολυμπιακός : Μάχιμος, αλλά ανοικτό να πάρει ανάσες ο Μεριά
Καμία ανησυχία δεν εμπνέουν στους «ερυθρόλευκους» οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Τυνήσιος στόπερ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Λήξη συναγερμού στον Ολυμπιακό σχετικά με την περίπτωση του Γιασίν Μεριά. Ο Τυνήσιος στόπερ είχε παραπονεθεί για ένα έντονο τράβηγμα που ένιωσε στο πόδι του στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ζήτησε από τον πάγκο να αντικατασταθεί άμεσα.
Παρόλα αυτά, ο τραυματισμός του 26χρονου φαίνεται πως δεν εμπνέει κάτι ανησυχητικό, με το ιατρικό επιτελείο μάλιστα να κρίνει πως δεν χρειάζεται να υποβληθεί καν στις απαραίτητες εξετάσεις.
Ο ίδιος από την πλευρά του έσπευσε να καθησυχάσει την επόμενη μέρα του παιχνιδιού το ερυθρόλευκο περιβάλλον, κάνοντας σαφές πως οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει. Δεδομένου, πάντως, πως ο Μεριά αποτελεί τον πιο επιβαρυμένο παίκτη του ρόστερ, είναι πολύ πιθανό ο Πέδρο Μαρτίνς αν τον προφυλάξει στο προσεχές ματς με τη Λαμία.
Εξάλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του για το ματς που ακολουθεί με τον Ερυθρό Αστέρα και σίγουρα το όνομα του Τυνήσιου δεν αποτελεί εξαίρεση.
- Σπανούλης: «Εκτός ομάδας ο Μακουντού – Είναι δική του επιλογή»
- Συναγερμός στον Πειραιά: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Θηβών
- Τρομερές στιγμές του Αντετοκούνμπο με τα παιδιά του στο All Star Game: «Σε 15 χρόνια θα καρφώσεις πάνω από τον Γουεμπανιάμα»
- Βιολάντα: Κλείνει προσωρινά το δεύτερο εργοστάσιο του ιδιοκτήτη
- Κακοκαιρία: «Στο έλεος» της κακοκαιρίας βρέθηκε η χώρα – Καθιζήσεις, κατολισθήσεις και πλημμύρες
- Ντάνα Έντεν: Η δημιουργός και παραγωγός της επιτυχημένης σειράς Τεχεράνη βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο της Αθήνας


