
Πρίντεζης: «Καλό τεστ με Ούνικς, ψάχνουμε τη χημεία μας»
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε για τη νίκη των Ερυθρόλευκων επί της Ούνικς Καζάν, τονίζοντας ότι η ομάδα αναζητά την αγωνιστική της βελτίωση
Ο Γιώργος Πρίντεζης πέτυχε 18 πόντους και ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στη νίκη 70-66 επί της Ούνικς Καζάν στο τουρνουά Gomelsky Cup. Ο 34χρονος φόργουορντ των Ερυθρόλευκων, μίλησε μετά τη νίκη επί της Ούνικς Καζάν και έθιξε το θέμα των απουσιών των Πειραιωτών, οι οποίοι ψάχνουν την χημεία τους μέσω των φιλικών αναμετρήσεων.
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Η Ούνικς είχε προετοιμαστεί καλά και έχει καλή χημεία. Βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν για την Ευρωλίγκα και είναι το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε σχεδόν όλοι μαζί οι παίκτες.
Εξακολουθούν να μας λείπουν δύο παίκτες. Ήταν, όμως, ένα καλό τεστ. Προσπαθήσαμε να βρούμε τη χημεία μας, δείξαμε μια βελτιωμένη εικόνα σε άμυνα και επίθεση, όμως, θα πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο στα επόμενα ματς».
- Η μουσική είναι τρόπος ζωής: Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος στη «νέα εποχή» του
- Ερντογάν: Απορρίπτουμε τις μονομερείς πολιτικές σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά ΕΟΚ και Λιόλιου: «Ή να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί»
- Πώς σχηματίστηκε το Γκραν Κάνιον; Νέα θεωρία κάνει λόγο για βιβλική πλημμύρα
- Κόρινθος: Από το Ψυχικό η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Διώρυγα – Την αναζητούσαν οι γονείς της, βρέθηκε σημείωμα
- Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της sci-fi ταινίας «The Dog Stars»


