
Σα: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μας»
Το μήνυμα του Πορτογάλου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στα social media μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ.
Σύνθημα ανασύνταξης και αντεπίθεσης έστειλε ο Ζοσέ Σα μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.
Ο Πορτογάλος πορτιέρο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από το αποψινό παιχνίδι με το Τριφύλλι και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Είμαι περήφανος γι’ αυτή την ομάδα. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά προς το παρόν δουλεύουμε και σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Τη νίκη».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δέχθηκε γκολ από τον Μολό από το σημείο του πέναλτι στο 90’, ενώ στο 60’ είχε αποκρούσει το πέναλτι που είχε εκτελέσει ο Μακέντα.
Δείτε την ανάρτησή του:
- «Πλανήτη Γη, είσαι ένα πλήρωμα» – Ρεκόρ, δάκρυα και το πανανθρώπινο μήνυμα του Artemis II συγκινεί
- Στεγαστική κρίση: Πώς αξιολογεί η αγορά τις προτάσεις ΔΝΤ και ΤτΕ για προσιτή κατοικία
- Ουγγαρία: Μεγάλη νίκη της αντιπολίτευσης δείχνει το exit poll και ήττα για τον Βίκτορ Όρμπαν
- Όλοι θέλουν παίκτες της Μπάγερν – Μετά τον Ολίσε στο «στόχαστρο» και ο Πάβλοβιτς
- Ο Akylas τραγούδησε «Ferto» και ξεσήκωσε το Άμστερνταμ
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Χωρίς «φρένα» η κυβέρνηση – Οι επόμενες «μάχες» και ο δρόμος που οδηγεί στο… εδώλιο





