«Ήταν ένα δύσκολο ματς, γιατί έπαιζα με σχισμένο κορδόνι και αποφάσισα να μην διακόψω το ματς και χαλάσω τον ρυθμό! Στα τελευταία ράλι φοβόμουν ότι θα μου έβγαινε το παπούτσι! Αν μου έλεγαν πριν από δέκα χρόνια ότι θα συμμετείχα σε μία διοργάνωση με συμπαίκτες τους Φέντερερ και Ναδάλ απλά θα γέλαγα. Πλέον το ζω και είναι μία συγκλονιστική εμπειρία», δήλωσε ο Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του.

Laver Cup : Προβάδισμα για την Ευρώπη με υπογραφή Τσιτσιπά
Προβάδισμα στην ομάδα της Ευρώπης έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Laver Cup κερδίζοντας με 2-1 τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτς
Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 2-1 σετ (6-2, 1-6, 10-7) του Αμερικανού, Τέιλορ Φριτς, στον τρίτο αγώνα της πρεμιέρας του Laver Cup, γράφοντας το 2-1 για την ομάδα της Ευρώπης.
Στο πρώτο σετ τα πράγματα ήταν αμφίρροπα μέχρι τα μισά (3-2), αλλά στη συνέχεια ο Έλληνας τενίστας κυριάρχησε και εύκολα στο 6-2 σε 24 λεπτά. Στο δεύτερο σετ, ο Αμερικανός αντέδρασε και το κατέκτησε με 6-1.
Το σούπερ τάι μπρέικ ήταν ντέρμπι, με τον Τσιτσιφάστ να εκμεταλλεύεται στο τέλος το διπλό λάθος του Φριτζ και να παίρνει προβάδισμα με 8-7.
Με την ψυχολογία υπέρ του, κέρδισε δύο ακόμα πόντους, έφτασε στο 10-7 και πήρε τη νίκη με 2-1 σετ. Ο Έλληνας τενίστας είχε 6-4 άσους και 18-13 αβίαστα λάθη.
Flashes of brilliance from #TeamWorld’s Fritz, but @StefTsitsipas steadied the ship after a shaky second set to claim match 3 for Team Europe 6-2 1-6 [10-7].#TeamEurope now 2-1. Doubles to come. pic.twitter.com/gglSiUpmts
— Laver Cup (@LaverCup) September 20, 2019
- Πώς ζυγίζει η ελληνική αγορά την εκεχειρία στη Μέση Ανατολή
- Το Ισραήλ σφυροκοπά το Λίβανο – Εκατοντάδες νεκροί και τραυματίες
- Ολυμπιακός: Η επίθεση-φωτιά, οι «κατοστάρες» και τα ιστορικά ρεκόρ που κυνηγάει
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό όρους οι εφοριακοί που κατηγορούνται για «φακελάκια» – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Ανακωχή: «Φιλάω το χέρι του Αχιλλέα, φονιά του γιου μου»
- Στον κόσμο του «6-7»: Τι σημαίνει το meme που λατρεύει η Gen Alpha και δεν καταλαβαίνουν οι γονείς


