Μια δήλωση που… από τα πρώτα λεπτά που ειπώθηκε, άρχισε να προκαλεί έντονες αντιδράσεις, αλλά και ερωτηματικά έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου το απόγευμα της Πέμπτης στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Παπαδημητρίου το νερό «δυστυχώς, είναι απαράδεκτα φθηνό και η σπατάλη του εξωφρενική», ενώ συμπλήρωσε πως «πρέπει να εξηγήσουμε γιατί πρέπει να έχει τη σωστή τιμή».

Φυσικά μια τέτοια δήλωση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων αφού πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται αν κάτι τέτοιο ήταν… προάγγελος αύξησης της τιμής, ή ακόμα και ιδιωτικοποίησης του νερού.

«Καμία αύξηση της τιμής του νερού»

Ο ίδιος λίγο αργότερα έσπευσε να ξεκαθαρίσει τι εννοεί, καθιστώντας σαφές πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αύξηση στην τιμή του νερού.

Επίσης ξεκαθάρισε πως «υπάρχει ένα τεράστιο θέμα σπατάλης» και συμπλήρωσε ότι «όταν οι δήμοι δεν φροντίζουν ώστε οι δημότες να προσέχουν να μη σπαταλούν και αφήνουν να τρέχει το νερό, εκεί υπάρχει ένα θέμα καλής τιμολόγησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις η τιμή είναι ένα φόβητρο και πρέπει να λειτουργήσει ως τέτοιο».

Πάρτι και… προτάσεις στο Twitter

Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την twitterόσφαιρα να στήσει… το δικό της πάρτυ στο Twitter!

Πόλλοι χρήστες μάλιστα το… τερμάτισαν δίνοντας ιδέες στον Μπάμπη Παπαδημητρίου, για τι άλλο είναι φθηνό ή… ακόμα και τσάμπα, όπως ο αέρας που αναπνέουμε!

Δείτε κάποια από αυτά: