«Σαφάρι» ελέγχων για τις τιμές των καυσίμων – Σύσκεψη το μεσημέρι στο ΥΠΑΝ
Σύσκεψη για τις εξελίξεις στη διεθνή αγορά πετρελαίου -και τις επιπτώσεις τους στην εγχώρια αγορά- θα πραγματοποιηθεί στις 3 μ.μ. στο υπουργείο Περιβάλλοντος
Ελέγχους από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου προκειμένου να μην υπάρξει αισχροκέρδεια στην αγορά λόγω της ανόδου στις τιμή του πετρελαίου από τη νέα κρίση στον Κόλπο, προανήγγειλε ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Στόχος , σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, είναι να εντοπιστούν οι επιτήδειοι προκειμένου «να μην αυξήσουν τις τιμές ενώ είχαν προμηθευτεί καύσιμα σε προγενέστερη περίοδο».
Σύσκεψη στο ΥΠΑΝ
Εν τω μεταξύ, σύσκεψη για τις εξελίξεις στη διεθνή αγορά πετρελαίου -και τις επιπτώσεις τους στην εγχώρια αγορά- θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3 μ.μ. στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, υπό την προεδρία του υφυπουργού Ενέργειας, Γεράσιμου Θωμά.
Θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, η γενική διευθύντρια Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων, Αλεξάνδρα Σδούκου, καθώς και εκπρόσωποι των εταιρειών διύλισης, του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ) και των βενζινοπωλών.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα
- Σπίλμπεργκ, Ταραντίνο και οργή για τη Marvel – Τα τρέιλερ των εκατομμυρίων που νίκησαν στο Super Bowl
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Άναυδος ο Τζόκοβιτς με το ακροβατικό του Μαλίνιν στο καλλιτεχνικό πατινάζ (vid)






