
Παπαγιάννης: «Πολύ καλύτεροι μόλις μπουν και ο Καλάθης με τον Παπαπέτρου»
Ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά τη νίκη επί του Προμηθέα τόνισε πως η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη όταν γυρίσουν οι Καλάθης και Παπαπέτρου.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες με την αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς μέχρι πρότινος είχε τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.
Ο Έλληνας σέντερ είχε πολύ θετική παρουσία στο τουρνουά της Πάτρας, συμβάλλοντας στη νίκη των «πρασίνων» και μετά το παιχνίδι μίλησε για τις απουσίες που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα, ευχαριστώντας τον Αργύρη Πεδουλάκη για την εμπιστοσύνη που του δείχνει.
«Είμαι λίγες μέρες με την ομάδα. Θα είμαστε πολύ καλύτεροι στο αμέσως επόμενο διάστημα, αφού θα μπουν στις προπονήσεις και ο Καλάθης με τον Παπαπέτρου.
Ευχαριστώ τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη, που μου δείχνουν», δήλωσε στην κάμερα της Nova.
- Πυρηνικά όπλα: Μεγεθύνονται οι επενδύσεις στην παραγωγή τους – Ξεπερνώνται οι ηθικές αναστολές
- G 20: Ο Τραμπ διατηρεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Πούτιν στη σύνοδο της Φλόριντα
- Περού: Η Lockheed Martin επιβεβαιώνει την αγορά των 12 F-16
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ
- G20: Η Ρωσία «θα προσκληθεί» στις εργασίες και στη σύνοδο της Φλόριντα
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης


