Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι έφτυσαν και απείλησαν τον διευθυντή των φοιτητικών εστιών
Τον κατηγόρησαν ότι παραβίασε το άσυλο όταν κάλεσε την αστυνομία στις 7 Σεπτεμβρίου επειδή αλλοδαπός φοιτήτης έμενε σε δωμάτιο χωρίς έγκριση των αρμοδίων.
Επεισόδιο στο γραφείο του διευθυντή των φοιτητικών εστιών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 12 Σεπτεμβρίου φροντίζοντας, μάλιστα, να καταγράφουν τις πράξεις τους.
Αιτία του επεισοδίου, σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ήταν η κίνηση του διευθυντή να καλέσει την αστυνομία, στις 7 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να απομακρυνθεί αλλοδαπός φοιτητής που διέμενε σε δωμάτιο χωρίς την έγκριση των αρμοδίων.
Στην αρχή του βίντεο οι άγνωστοι παρουσιάζουν τις θέσεις τους, ενώ στη συνέχεια φτύνουν τον διευθυντή των φοιτητικών εστιών, πετούν τα χαρτιά και την οθόνη του υπολογιστή από το γραφείο του και απαιτούν την παραίτησή του.
Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη
Από το 3:32 αρχίζει και εκτυλίσσεται το επεισόδιο:
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο μέλη σπείρας που ρήμαζαν καταστήματα και λήστευαν υπό την απειλή μαχαιριού
- Google Strikes Deals to Secure Data Center Power
- Βέροια: 7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο
- Ντουράντ και Γιόκιτς καθάρισαν για Χιούστον και Ντένβερ – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Βρέθηκε η ανήλικη Θεοδώρα που αγνοούταν για 111 ημέρες
- Ουκρανικές επιθέσεις με 300 drones εναντίον ρωσικού εδάφους


