
Σκαριόλο: «Από το 2009 είπα ότι ο Ρούμπιο θα γίνει ο βασικός μου πόιντ-γκαρντ»
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο εξήρε την ποιότητα του Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος ήταν καθοριστικός στη νίκη της Ισπανίας επί της Σερβίας.
Η Ισπανία νίκησε την Σερβία 81-69, υποχρεώνοντας την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην πρώτη της ήττα στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι «φούριας ρόχας» πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρίκι Ρούμπιο.
Ο Ισπανός πόιντ-γκαρντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 19 πόντους (7/7 βολ., 3/10 δίπ., 2/3 τρίπ.), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος στα 25:37 που έμεινε στο παρκέ, συγκεντρώνοντας 20 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, εκθείασε τον άσο των Φοίνιξ Σανς, αναφέροντας συγκεκριμένα:
«Από την πρώτη στιγμή το 2009 είπα στον Ρίκο Ρούμπιο ότι θα γίνει ο βασικός μου πόιντ-γκαρντ. Είναι τόσο ξεχωριστός, είναι κοντά στην απόλυτη ωριμότητα και νομίζω ότι τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του δεν έχουν έλθει ακόμα».
- Πυρηνικά όπλα: Μεγεθύνονται οι επενδύσεις στην παραγωγή τους – Ξεπερνώνται οι ηθικές αναστολές
- G 20: Ο Τραμπ διατηρεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Πούτιν στη σύνοδο της Φλόριντα
- Περού: Η Lockheed Martin επιβεβαιώνει την αγορά των 12 F-16
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ
- G20: Η Ρωσία «θα προσκληθεί» στις εργασίες και στη σύνοδο της Φλόριντα
- Η Lufthansa καταργεί τη δωρεάν χειραποσκευή σε πτήσεις μικρής και μεσαίας απόστασης


