
«Τρέχει» για στόπερ η ΑΕΚ μετά το… διαζύγιο με Τσόσιτς
Ο Ούρος Τσόσιτς αναμένεται άμεσα να αποτελέσει παρελθόν για την ΑΕΚ η οποία φουλάρει για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού
Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στην υπόθεση απόκτησης στόπερ.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε το οριστικό διαζύγιο με τον Ούρος Τσόσιτς ο οποίος θα μείνει άμεσα ελεύθερος και πλέον η ΑΕΚ ψάχνεται πολύ έντονα για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.
Σύμφωνα με την Sporday, το θέμα αυτό χειρίζεται εξ ολοκλήρου ο Ίλια Ίβιτς ο οποίος τρέχει να προλάβει τα στενά χρονικά περιθώρια που έχουν απομείνει για μεταγραφές παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαια.
Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει αυξημένο φόρτο εργασίας με το… καλημέρα καθώς παράλληλα επεξεργάζεται και τα δεδομένα ώστε να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό και η πρόσληψη νέου τεχνικού για τους κιτρινόμαυρους.
- Τρομερό ξεκίνημα του Λάιλς στην πρώτη περίοδο
- Αφοπλισμός θα σήμαινε «ολοκληρωτική καταστροφή» λέει η Χεζμπολάχ – Ελπίζει σε συμφωνία που να περιλαμβάνει τον Λίβανο
- Ολυμπιακός – Ρεάλ: Στο «Telekom Center» και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pics)
- Ανταρσία στη μόδα; Η προφητεία της Μιράντα Πρίστλι, το Met Gala και το ανίερο προξενιό με τους Μπέζος
- Οι δικαιολογίες Τραμπ για το ρεσάλτο στην Κούβα – «Ε, μην προσβάλλετε τη νοημοσύνη μας»
- Ο Βασίλης Σπανούλης κοντά στον Ολυμπιακό για τον τελικό με τη Ρεάλ (pic)



