US Open : Επική ανατροπή για τη Σάκκαρη
Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με ανατροπή 2-1 σετ την Κινέζα Σουάι Πενγκ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του US Open, όπου θα αντιμετωπίσει την Ασλεϊ Μπάρτι.
Την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο του US Open πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια στο παιχνίδι με την Σουάι Πενγκ μπορεί να έχασε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ και να βρέθηκε την πλάτη στον τοίχο, αλλά δεν τα παράτησε. Πάλεψε, τα έδωσε όλα και στο τέλος δικαιώθηκε, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γκραντ Σλαμ.
Η 23χρονη τενίστρια παρέμεινε συγκεντρωμένη, δεν έχασε την ψυχραιμία της και με 6-4, 6-2 έκανε την ολική ανατροπή. Το παιχνίδι ήταν μια αδυσώπητη μάχη και κράτησε 2 ώρες και 41 λεπτά, αλλά στο τέλος η Μαρία κατάφερε να πετύχει το στόχο της.
Η Κινέζα στο τέλος λύγισε και η Σάκκαρη πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την καλή της φίλη και Νο. 2 στην παγκόσμια κατάταξη, Ασλεϊ Μπάρτι, η οποία τα ξημερώματα κέρδισε με 2-0 σετ την Λάουρεν Ντέιβις (6-2, 7-6 [2]).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο τενίστριες είχαν κοντραριστεί πριν από λίγες ημέρες στο Σινσινάτι, όπου η Μπάρτι είχε κερδίσει με 2-1 σετ.
- «Αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του Κομπανί στην Μπάγερν»
- Ιράν: Για 30 ώρες έκαιγε η φωτιά στο αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Το πλαφόν δεν αναχαιτίζει την ακρίβεια – Καταγγελίες για τσουχτερές ανατιμήσεις
- «O θάνατος ενός ηθοποιού» έρχεται στο ΠΛΥΦΑ
- Νέο πλήγμα στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου


