ΑΕΚ: «Πάτησε» Αθήνα ο Γιάνκοβιτς (pic)
Στην Αθήνα κατέφθασε σήμερα (25/8) ο Σέρβος, προκειμένου να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα στους «κιτρινόμαυρους».
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (25/8) ο Στέφαν Γιάνκοβιτς προκειμένου να ενσωματωθεί πλήρως στην προετοιμασία της ΑΕΚ.
Όπως έχει γίνει γνωστό, η «Ένωση» συμφώνησε με την Παρτιζάν για τον μονοετή δανεισμό του 26χρονου φόργουορντ, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τα «κιτρινόμαυρα».
Ο ίδιος, μάλιστα, δεν έχασε καθόλου χρόνο και βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα, όπου και θα εγκατασταθεί για τους επόμενους μήνες.
Παράλληλα, ο Γιάνκοβιτς ανέβασε και σχετική φωτογραφία στα social media από την άφιξή του στο αεροδρόμιο, ενημερώνοντας έμμεσα τους followers του για την νέα σελίδα στην καριέρα του.
Δείτε την ανάρτησή του:
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Συμπληρώθηκε το παζλ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Champions League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]
- Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2: Πρόκριση για τους «Ροχιμπλάνκος» και τώρα ισπανικός «εμφύλιος» (vid)



