
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χαμοστέρνας λόγω έργων από Δευτέρα
Λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο παράπλευρο της υπογειοποίησης τμήμα της οδού Χαμοστέρνας
Λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο παράπλευρο της υπογειοποίησης, τμήμα της οδού Χαμοστέρνας, από το ύψος της συμβολής του με την οδό Αλκμήνης έως το ύψος της συμβολής του με την οδό Πειραιώς, περιοχής Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, κατά το χρονικό διάστημα από 26-08-2019 έως 09-09-2019, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια:
α) Κατεύθυνση προς Πειραιά: Οδός Χαμοστέρνας – δεξιά Αλκμήνης – αριστερά Αλόπης – αριστερά Πειραιώς.
β) Κατεύθυνση προς Αθήνα: Οδός Χαμοστέρνας – δεξιά Αλκμήνης – αριστερά Αλόπης – δεξιά Πειραιώς.
Οι Τροχαία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
- Ιράν: «Κρίσιμης σημασίας» να εξασφαλιστούν αποθέματα φυσικού αερίου στην Ευρώπη «το συντομότερο δυνατόν»
- Ουκρανία: Θα τηρήσουμε την κατάπαυση του πυρός για το Πάσχα, διαβεβαιώνει ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κλείδωσαν δύο ημερομηνίες
- Bαθμολογία UEFA: Δυσκολεύει η10η θέση για την Ελλάδα
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση συρμού του τραμ με βαν στον Άλιμο
- Τριάρες για Κρίσταλ Πάλας (3-0) και Σαχτάρ (3-0), βήμα πρόκρισης για Μάιντς (2-0) – Δείτε τα γκολ

