Κύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά με το ταχυδρομείο – Συλλήψεις σε Μύκονο, Κρήτη, Νάξο
Κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά με το ταχυδρομείο εξάρθρωσε η Αστυνομία προχωρώντας σε τέσσερις συλλήψεις σε Μύκονο, Κρήτη και Νάξο.
Τα μέλη του κυκλώματος διακινούσαν κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη, MDMA, κατεργασμένη και ακατέργαστη κάνναβη σε διάφορες περιοχές της χώρας ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο 33χρονος αρχηγός της εγκληματικής ομάδας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, παραμονή Δεκαπενταύγουστου συνελήφθη στη Μύκονο ένας 31χρονος – μέλος του κυκλώματος, καθώς σε έρευνα ταχυδρομικού δέματος, το οποίο είχε μόλις παραλάβει, βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 31,4 γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα το δέμα απέστειλε από την Αθήνα ο 33χρονος, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη στη Μύκονο απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας. Σημειώνεται ότι ο 33χρονος, ως ηγετικό στέλεχος, συντόνιζε και κατηύθυνε τη δράση του οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών.
Παράλληλα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (14-08-2019) συνελήφθη στην Ιεράπετρα Κρήτης 32χρονη, καθώς στην κατοχή της βρέθηκε ταχυδρομικό δέμα που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 6,3 γραμμαρίων.
Τέλος, βραδινές ώρες εντοπίσθηκε και συνελήφθη 34χρονη στη Νάξο, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 26,8 γραμμαρίων και κάνναβης βάρους 2,2 γραμμαρίων, τα οποία προμηθεύτηκε από τον 33χρονο στην Αθήνα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στη Μύκονο, στην οποία διέμεναν οι δύο συλληφθέντες (31 και 33 ετών), σε μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- (5,3) γραμμάρια μεθαμφεταμίνης,
- (9) γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας MDMA ,
- (25,8) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
- μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης,
- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
- (2) κινητά τηλέφωνα,
- αποδείξεις αποστολής δεμάτων και ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»
- Πώς η αντιεμβολιαστική στάση των ΗΠΑ απειλεί να βλάψει όλο τον πλανήτη
- Από το αρχείο του δήμου Κορινθίων στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
- Επίσημο: Φιλικό με την Ουγγαρία για την Εθνική Ελλάδας


