Μπλε νερό… έτρεχε από τις βρύσες στην Θεσσαλονίκη
Οι κάτοικοι του Εύοσμου αντίκρισαν ένα ασυνήθιστο θέαμα, απόρροια των προβλημάτων υδροδότησης που αντιμετωπίζει η περιοχή
Οι κάτοικοι της περιοχής του Εύοσμου αντίκρισαν ένα ασυνήθιστο θέαμα, απόρροια των προβλημάτων υδροδότησης που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες.
Το βίντεο που ανάρτησε στα social media κάτοικος της περιοχής, αποδεικνύει έμπρακτα ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού έχουν επηρεαστεί σημαντικά, αφού το χρώμα του έχει αλλάξει αισθητά!
Οι διακοπές του νερού, παράλληλα, ήταν πολλές ενώ έντονα προβλήματα αντιμετώπισαν κυρίως οι περιοχές στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης, όπως Πολίχνη, Ευκαρπία, Νεάπολη, Συκιές, Σίνδος, Μετέωρα, Ωραιόκαστρο και Εύοσμος εξαιτίας του προβλήματος που εμφανίστηκε στη διώρυγα προσαγωγής του Αλιάκμονα προς την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης.
Δείτε το βίντεο:
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο μέλη σπείρας που ρήμαζαν καταστήματα και λήστευαν υπό την απειλή μαχαιριού
- Google Strikes Deals to Secure Data Center Power
- Βέροια: 7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο
- Ντουράντ και Γιόκιτς καθάρισαν για Χιούστον και Ντένβερ – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Βρέθηκε η ανήλικη Θεοδώρα που αγνοούταν για 111 ημέρες
- Ουκρανικές επιθέσεις με 300 drones εναντίον ρωσικού εδάφους


