ΑΑΔΕ: Στα 104 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Εφορία
Στο ποσό των 104,110 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το σύνολο (των παλαιών και νέων) ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο τον Ιούνιο του 2019 παρουσιάζοντας οριακή μείωση 0,09% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα Μάιο
Στο ποσό των 104,110 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το σύνολο (των παλαιών και νέων) ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο τον Ιούνιο του 2019 παρουσιάζοντας οριακή μείωση 0,09% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα Μάιο. Το ύψος των οφειλών που κρίνονται ως ανεπίδεκτες είσπραξης ανέρχεται στο ποσό των 18,534 δισ. ευρώ με αποτέλεσμα το πραγματικό ληξιπρόθεσμο υπόλοιπο να φθάνει τα 85,576 δισ. ευρώ.
Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με αυτά τον Ιούνιο οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές (οι οποίες δημιουργήθηκαν κατά το 2019) αυξήθηκαν κατά 473 εκατ. ευρώ ενώ την ίδια περίοδο του 2018 είχαν αυξηθεί κατά 428 εκατ. ευρώ (αύξηση 10,6%).
Τον Ιούνιο το πλήθος των οφειλετών ανήλθε σε 3.750.195 παρουσιάζοντας μείωση κατά 2,4% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα Μάιο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028
- Ανοιχτά ενδεχόμενα για το πολιτικό του μέλλον άφησε ο Κωνσταντινόπουλος – «Νιώθω σίγουρος για αυτό που έκανα»
- Παραλήρημα Θεοχάρη στη Βουλή: «Αφού δεν σας ενδιαφέρει η Ελλάδα γιατί είστε βουλευτής», είπε στον Καζαμία – Χαμός στην Ολομέλεια
- Νέα Αριστερά: Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες για τον αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
- Rosalia-Δημήτρης Παπαϊωάννου: Καθηλωτική συμμαχία πεφωτισμένης ποπ – «Ως Αφροδίτη της Μήλου»
- Ανακατασκευάζονται γέφυρες στα Τρίκαλα




