Super League 1 : Χάλασε η μεταγραφή Λάρα στον Βόλο
Ο Βόλος είχε προχωρημένες επαφές με τον Χάβι Λάρα, όμως τελικά η μεταγραφή χάλασε, αφού παρουσιάστηκε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι
Ο Βόλος βρισκόταν κοντά στην απόκτηση του Χάβι Λάρα, αλλά παρουσιάστηκε διαφορά στα οικονομικά δεδομένα και ο 33χρονος Ισπανός μέσος δεν θα υπογράψει στην ομάδα της Μαγνησίας.
Ο Λάρα ήταν αρνητικός στην τελική πρόταση του Βόλου και δεν προχωράει η μεταγραφή. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως είναι η δεύτερη μεταγραφή που χαλάει για το Βόλο μετά από εκείνη του Πορτογάλου, Μαξ Βελόζο.
Ο Ισπανός ξεκίνησε την καριέρα του στην Κόρδοβα. Ακολούθως αγωνίστηκ σε Βιλανουέβα, Ρεάλ Ουνιόν, Έθιχα, Αλμερία, Αλκακά, Έλτσε, Αλκογιάνο, Βαλένθια Β΄, Πονφεραντίνα, Έιμπαρ.
Το 2015 πήγε για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ινδίας και η Ατλέτικο Καλκούτας μέχρι το Γενάρη του 2017, ενώ είχε μεσολαβήσει και ένας δανεισμός στην Τενερίφη.
Το Γενάρη του 2017 επέστρεψε στην Κόρδοβα από την οποία έμεινε ελεύθερος στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου.
Στην επαγγελματική του καριέρα έχει 202 συμμετοχές, 16 γκολ και 23 ασίστ. Την περασμένη σεζόν είχε 21 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.
- ΠΑΣΟΚ: Όχι στο διάλογο της κυβέρνησης για το αγροτικό – Θα καταθέσουμε δική μας πρόταση, λέει ο Ανδρουλάκης
- Γροιλανδία: «Προετοιματείστε για πιθανή εισβολή», λέει ο πρωθυπουργός Νίλσεν
- Με τη ριγωτή ερυθρόλευκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός (pic)
- Ισπανία: Στα εργαστήρια συντήρησης αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας – Απορρίπτεται σενάριο δολιοφθοράς
- Γροιλανδία: MAGA, αλλά όχι του Τραμπ – Το κόκκινο καπελάκι της αντίστασης στον Αμερικανό πρόεδρο, ξεπούλησε
- Θυελλώδεις άνεμοι 130 χλμ/ώρα «σφυροκοπούν» την Πάτρα – Bίντεο από τη γέφυρα στο Ρίο – Αντίριο


