Γκέτεμποργκ : Eλληνική μουσική, σουβλάκια και ούζο προς τιμήν του Ανέστη
Σε πάρτι με ελληνική μουσική, που επέλεξε ο ίδιος ο Γιάννης Ανέστης μετέτρεψε το ματς με την Εσκίλστουνα η Γκέτεμποργκ
Η Γκέτεμποργκ τιμάει τον… δικό της Έλληνα Θεό!
Έτσι τουλάχιστον αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σουηδικού συλλόγου που διοργανώνει πάρτι στο ματς με την Εσκίλστουνα, την ερχόμενη Κυριακή (21/7).
«Γιατί να πάτε στην Ελλάδα, όταν εδώ υπάρχει ό,τι καλύτερο μπορεί να σας προσφέρει η Ελλάδα;», σημειώνει αρχικά η ανακοίνωση, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει: «Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το καλό πρόσωπο που έδειξε στο πρώτο μισό της σεζόν η ομάδα, αλλά κυρίως ο δικός μας Έλληνας θεός, Γιάννης Ανέστης».
Οι Σουηδοί διοργανώνουν λοιπόν ελληνική βραδιά, με σουβλάκια, ελληνικά ποτά και ελληνική μουσική που επέλεξε ο διεθνής πορτιέρε.
Δείτε το σχετικό tweet:
- Ο καλός Τομ, ο «στραβωμένος» Βιν και ένας κομπάρσος: Η άλλη Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν
- Κορωπί: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη – Έκαψε δύο αποθήκες
- Ο Πορζίνγκις το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη και η… Αθήνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου


