Super League 2: Στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ελευθεριάδης
Μετά την έναρξη της συνεργασίας με τον Ράντοβατς, ο ΠΑΣ Γιάννενα ανακοίνωσε και τον Χρήστο Ελευθεριάδη
Ο ΠΑΣ Γιάννινα λίγα λεπτά ,μετά την ολοκλήρωση της απόκτηση του Σαμίρ Ράντοβατς, ανακοίνωσε και την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Χρήστου Ελευθεριάδη.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ελευθεριάδη.
Ο Ελευθεριάδης αγωνίζεται ως μέσος επιθετικός, είναι γεννημένος στην Καβάλα στις 30 Σεπτεμβρίου 1991 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες της Παναχαϊκής, της Νίκη Βόλου, των Σερρών, του Αλμοπού Αριδαίας, του Πιερικού και της Καβάλας. Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τα ιατρικά, υπέγραψε το συμβόλαιο του και ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο ποδοσφαιριστής μέσα από το σάιτ της ομάδας υποστήριξε:«Eίμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ.Γιαννίκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη και τη σωστή προσέγγιση που μου έγινε. Από πλευράς μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιστρέψει η ομάδα στην κατηγορία που ανήκει».
- Παραδοχή Βορίδη για παράνομες επιδοτήσεις αγροτών – «Το δικαστήριο κοιτάζει περίεργα μάρτυρες σαν τον Βάρρα»
- Τέλος στις βιντεοσκοπήσεις στη Βουλή βάζει ο Κακλαμάνης
- Οι οδηγίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με την Μπέτις
- Νέα Αριστερά για κατάρριψη ιρανικών πυραύλων από Patriot: Η κυβέρνηση εμπλέκει επίσημα την Ελλάδα στον πόλεμο
- Αρχαιολογικός Χώρος Αρχαίας Αγοράς: Σε τελική ευθεία η αναβάθμιση του
- H Xiaomi πίσω από το μυστηριώδες μοντέλο ΑΙ που έκανε το Διαδίκτυο να απορεί

