Παραιτήθηκε από το ΔΝΤ η Κριστίν Λαγκάρντ
Την παραίτησή της από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.
Την παραίτησή της από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.
Η παραίτηση πρόκειται να ισχύσει από τις 12 Σεπτεμβρίου.
Η Λαγκάρντ έχει προταθεί να αναλάβει επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μετά τη λήξη της θητείας του Μάριο Ντράγκι, στα τέλη του έτους.
Υπενθυμίζεται πως αν και η πρόταση για την ΕΚΤ έγινε στις 2 Ιουλίου, η κυρία Λαγκάρντ δεν παραιτήθηκε άμεσα από το ΔΝΤ, δεδομένου ότι υπήρχε αβεβαιότητα για το αν το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα αποδεχόταν τον διορισμό της ίδιας και των άλλων υποψηφίων για τα κορυφαία αξιώματα των ευρωπαϊκών θεσμών.
- Τρέξιμο: Πήγαινε σε άλλο επίπεδο μέσα σε μόλις 60 μέρες
- Έφοδος της ΕΕ στα γραφεία της Temu – Τι αναφέρει εκπρόσωπος της Κομισιόν
- Τι αλλάζει στις συντάξεις του Δεκεμβρίου – Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα
- Συνταγή: Stroganoff με μανιτάρια
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου






