Παραιτήθηκε από το ΔΝΤ η Κριστίν Λαγκάρντ
Την παραίτησή της από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.
Την παραίτησή της από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.
Η παραίτηση πρόκειται να ισχύσει από τις 12 Σεπτεμβρίου.
Η Λαγκάρντ έχει προταθεί να αναλάβει επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μετά τη λήξη της θητείας του Μάριο Ντράγκι, στα τέλη του έτους.
Υπενθυμίζεται πως αν και η πρόταση για την ΕΚΤ έγινε στις 2 Ιουλίου, η κυρία Λαγκάρντ δεν παραιτήθηκε άμεσα από το ΔΝΤ, δεδομένου ότι υπήρχε αβεβαιότητα για το αν το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα αποδεχόταν τον διορισμό της ίδιας και των άλλων υποψηφίων για τα κορυφαία αξιώματα των ευρωπαϊκών θεσμών.
- Βλάχος: «Δεν μπορώ να διαλέξω αντίπαλο στα ημιτελικά, από εμάς εξαρτάται η πρόκριση»
- Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Παντούλας
- Βουλγαρία: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ
- Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός στη μάχη της 4ης θέσης – Το υπόλοιπο πρόγραμμα
- Τα «αμείλικτα ερωτήματα» για την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ – Στη Βουλή πάει η Γεροβασίλη την αποκάλυψη της Haaretz
- Αυτός είναι ο 49χρονος βαρυποινίτης που δολοφονήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού




