Νότιγχαμ : Σάββατο 13/7 στο Περιστέρι, Τρίτη 16/7 στο Γ. Καραϊσκάκης
Στην Αθήνα φτάνει το απόγευμα της Παρασκευής 12/7 η αποστολή της Νότιγχαμ Φόρεστ για τα φιλικά παιχνίδια με Ατρόμητο (13/7) και Ολυμπιακό (16/7)
Δύο φιλικές αναμετρήσεις έχει προγραμματίσει επί ελληνικού εδάφους η Νότιγχαμ Φόρεστ που καταφθάνει σήμερα 12/7 στην Αθήνα.
Το Σάββατο 13/7 θα παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 21:00 (ΕΡΤ Sports), ενώ την Τρίτη 16/7 θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 21:30 (One Channel).
Για τους Πειραιώτες μάλιστα η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η τελευταία πρόβα πριν από το ματς με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία για τα προκριματικά του Champions League (23/7).
ΠΗΓΗ: onetv.gr
- H Δύση φοβάται πως η Ρωσία τοποθέτησε Ορέσνικ στη Λευκορωσία
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»