Στα υπόψιν της ΑΕΚ για εξτρέμ και ο Σουσαέτα
Ο βάσκος εξτρέμ Μαρκέλ Σουσαέτα είναι ελεύθερος, προτάθηκε στην Ένωση και η περίπτωσή του εξετάζεται
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ που θα πάρει τη θέση του στη βασική 11άδα της ομάδας. Πρώτος στόχος είναι ο Βέρντε, με τις διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα να συνεχίζονται, όμως στη μεταγραφική καθημερινότητα των κιτρινόμαυρων μπήκε και ο Μαρκέλ Σουσαέτα.
Ο Βάσκος στα 31 του χρόνια έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά από 12 χρόνια και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της ομάδας του. Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ ο Σουσαέτα έχει προταθεί στην ΑΕΚ και εννοείται δεν περνά απαρατήρητος από τους ιθύνοντες της Ένωσης.
Πως θα μπορούσε άλλωστε να το κάνει ένας ποδοσφαιριστής που μετρά 379 συμμετοχές στην La Liga και άλλες 60 σε Champions και Europa League. Πέρσι είχε μεγάλη συμμετοχή με τους Βάσκους κυρίως στο πρώτο μισό της σεζόν, σημειώνοντας 25 συμμετοχές συνολικά, αγωνιζόμενος με το περιβραχιόνιο του αρχηγού τις περισσότερες εξ αυτών.
https://youtu.be/UQ9C7o7SU0o?t=2
https://youtu.be/syo7DGohAdw?t=2
- Λίβανος: 13 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Αναμεσά τους παιδί, γυναίκα και 2 διασώστες
- ΗΠΑ – Τουρκία: Αμερικανοί βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για την πιθανή επαναπροσέγγιση στο θέμα των F-35
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες





