Γάνδη – Άρης : Αποχώρησε τραυματίας ο Λάρσον
Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Ντάνι Λάρσον στο 29ο λεπτό του φιλικού αγώνα του Άρη με τη Γάνδη
Στο 25′ του φιλικού κόντρα στη Γάνδη, ο Λάρσον έπεσε στο έδαφος νιώθοντας ενοχλήσεις στο δεξί πόδι, με το ιατρικό επιτελείο του Άρη να σπεύδει στο σημείο για να δει τι συμβαίνει.
Ο έμπειρος άσος δεν μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι και ο Μαρτίνες πήρε τη θέση του. Πριν προλάβει ο Παντελίδης να κάνει την αλλαγή, όσο δηλαδή οι Κίτρινοι έπαιζαν με δέκα παίκτες, οι Βέλγοι το εκμεταλλεύτηκαν με τον Μπερίντζε να σκοράρει με κεφαλιά από σέντρα του Λούστινγκ (1-0).
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εκτίμηση για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του κι αν η αποχώρησή του αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους.
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vids)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442