Wimbledon : Προέλαση Φέντερερ, προκρίθηκε στους «32»
Ο Ρότζερ Φέντερερ «καθάρισε» σε 96 λεπτά τον Τζέι Κλαρκ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon
Πολύ χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο του Βρετανού Τζέι Κλαρκ για τον Ρότζερ Φέντερερ, με τον Ελβετό μαέστρο να παίρνει πολύ εύκολα τη νίκη με 3-0 σετ (6-1, 7-6 [3], 6-2) και μαζί την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Wimbledon.
Ο Βασιλιάς μετέτρεψε σε περίπατο το παιχνίδι με τον νεαρό Βρετανό και χρειάστηκε μόλις 96 λεπτά για να καταφέρει να κάμψει την αντίστασή του. Αυτή ήταν μάλιστα η 97η νίκη του Φέντερερ στο Γουίμπλεντον, αλλά και η 349η συνολικά σε Γκραντ Σλαμ διοργάνωση.
Χαρακτηριστικό στοιχείο της επιβλητικής παρουσίας του Ρότζερ Φέντερερ ήταν το γεγονός ότι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 46 winners, σχεδόν διπλάσιους από τα αβίαστα λάθη (25). Μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση από τον Ελβετό στο βρετανικό γκραντ σλαμ, στο οποίο είναι για πολλοστή χρονιά το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Το έργο του πάντως στον τρίτο γύρο δεν θα είναι εύκολο, καθώς θα βρει απέναντί του τον Γάλλο, Λούκας Πουίγ, ο οποίος επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Γκρέγκορι Μπαρέρε.
- Το αμερικανικό υπουργείο Υγείας παίρνει διαζύγιο από την επιστήμη – Χωρίς εμβόλιο για την ηπατίτιδα τα βρέφη
- Μέσι: Το μήνυμα υπερηφάνειας του μετά την κατάκτηση του τίτλου στο MLS
- Από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη και τη Σεούλ – Με «άρωμα» Ευρώπης οι κορυφαίες πόλεις του κόσμου για το 2025
- Σούπερ μάρκετ: Πώς κλείνει το καλάθι του 2025 και ο γρίφος του 2026
- «Μια φορά, πριν πεθάνω» – Δραματική έκκληση στη «Μέδουσα» Μέγκαν Μαρκλ από τον ακρωτηριασμένο πατέρα της – «Δεν επικοινώνησε»
- Λαμπαδηδρόμος στην Αθήνα o γιατρός που ανακάλυψε φάρμακο για τον καρκίνο και είναι μέτοχος των Lakers





