
Ολυμπιακός : «Δένει» το μέλλον του με εννιά νέους επαγγελματίες
Ο Ολυμπιακός στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, με εννιά ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία (γεννηθέντες 2002 και 2003) να υπογράφουν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια!
Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και βαδίζει σε ευρωπαϊκά πρότυπα, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής.
Ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, άλλωστε, έχει θέσει ως στόχο τη στελέχωση της πρώτης ομάδας με παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου. Σε αυτό το πλαίσιο η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με εννέα νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Δημήτρη Αρσενίδη, Πολύκαρπο Κατσαβάκη, Ευάγγελο Κεραμίδα, Άγγελο Τσάβο, οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 2002, αλλά και τους Ρενίλ Κασέμι, Χαράλαμπο Κατσογιάννη, Αναστάσιο Σαπουντζή, Γεώργιο Συρμή, Γεώργιο Σταμούλη, οι οποίοι είναι γεννηθέντες το 2003.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι παιδιά από την Ακαδημία βρίσκονται και στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Πολωνία, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους δίνει την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και να ξεδιπλώσουν στον αγωνιστικό χώρο τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ακολουθώντας την επιτυχημένη της διαδρομή, μέσω της οποίας στελεχώνει συνεχώς την πρώτη ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με παίκτες αλλά επιπλέον συμβάλλει στη διαμόρφωση σωστών επαγγελματιών και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, η «ερυθρόλευκη» Ακαδημία προχώρησε σε υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με εννέα νέους ποδοσφαιριστές!
Πρόκειται συγκεκριμένα για τους γεννηθέντες το 2002:
Δημήτρη Αρσενίδη, Πολύκαρπο Κατσαβάκη, Ευάγγελο Κεραμίδα, Άγγελο Τσάβο.
Και γεννηθέντες το 2003:
Ρενίλ Κασέμι, Χαράλαμπο Κατσογιάννη, Αναστάσιο Σαπουντζή, Γεώργιο Συρμή, Γεώργιο Σταμούλη.
Με αυτόν τον τρόπο, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ δημιουργεί μια συνέχεια, στην εξαγωγή παικτών από τα «σπλάχνα» του.
Υπενθυμίζεται, πως η παραπάνω λίστα ποδοσφαιριστών, προστίθεται σε αυτούς που έχουν ήδη υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.
Οι Κωνσταντίνος Τζολάκης και Βασίλης Σουρλής (γεννηθέντες το 2002) βρίσκονται ήδη στην προετοιμασία με την Α’ ομάδα ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι Ηλίας Καραργύρης, Βασίλης Ντότης, Αναστάσιος Ανδρέας Τσέλιος και Νικήτας Νικόλης, με τον τελευταίο να αποτελεί τον νεότερο ποδοσφαιριστή που ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, το προηγούμενο καλοκαίρι».
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Προανάκριση για τις ανεξέλεγκτες ταφές ζώων – «Κανένας δεν έδινε σημασία πριν από δύο μήνες»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την προέλευσή της
- Αγορά Ακινήτου σήμερα: Το μοντέλο συμβουλευτικής που μας καθοδηγεί στο κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα
- Taste Atlas: Ποιο ελληνικό τυρί είναι το καλύτερο στον κόσμο
- ΔΥΠΑ 2026: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις παιδικές κατασκηνώσεις – Προθεσμία, δικαιούχοι, τρόπος επιλογής
- Νικς – Καβαλίερς 115-104: Ιστορική ανατροπή από το -22 για τη Νέα Υόρκη και 1-0 στην Ανατολή (pics, vids)





