
Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: Η ανοχή στα γκρουπούσκουλα τελειώνει στις 8 Ιουλίου
Την απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου από μέλη της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Την απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου από μέλη της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του σε προεκλογική εκδήλωση στην Ελευσίνα.
Μάλιστα συνέχισε λέγοντας ότι από την επομένη ημέρα των εκλογών και εφόσον οι πολίτες τον εμπιστευτούν, οι πολιτικές ανοχής σε διάφορα γκρουπούσκουλα θα τελειώσουν.
Ξεκινάω την ομιλία μου καταδικάζοντας απερίφραστα την πρωτοφανή επίθεση στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη γνωστή αναρχική ομάδα. Οι πολιτικές απροκάλυπτης ανοχής σε διάφορα γκρουπούσκουλα που προσβάλλουν τη Δημοκρατία μας, θα τελειώσουν στις 8 Ιουλίου.
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 26 Ιουνίου 2019
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοινώνει εναλλακτικές διαδρομές, επικαλούμενο κίνδυνο «ναρκών»
- Μετανάστες: Η Κομισιόν απαντά σε ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL



