
Παίκτης της ΑΕΚ ο Ζεράλδες
Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Φρανσίσκο Ζεράλδες, που θα φορά τα κιτρινόμαυρα για τον επόμενο χρόνο. Ο Πορτογάλος μέσος που αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας θα αγωνίζεται με το «12».
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φρανθίσκο Ζεράλδες με τη μορφή δανεισμού από την Sporting CP. Ο 24ετών μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας με τον αριθμό 12.
Ο Φρανθίσκο Ολιβέιρα Ζεράλδες γεννήθηκε στη Λισαβόνα στις 18 Απριλίου 1995. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Παράλληλα, υπήρξε διεθνής με τις μικρές Eθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.
Την τελευταία τριετία έχει αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ κατά σειρά στις Ρίο Άβε, Μορεϊρένσε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Τσίκο, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ».
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα
- Γιορτή σήμερα 19 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


