
Πιτίνο: Απολαυστική η Ευρωλίγκα, θα μου λείψετε
Ο αμερικανός προπονητής με ανάρτησή του στα social media χαρακτήρισε απολαυστική την εμπειρία της Ευρωλίγκας και τόνισε ότι θα του λείψει πολύ η διοργάνωση
Ο Ρικ Πιτίνο έζησε μοναδικές στιγμές στον πάγκο του Παναθηναϊκού και έφυγε από την Ελλάδα έχοντας αποκομίσει σπουδαίες εμπειρίες από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις του στα social media μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με το Τριφύλλι.
Συγκεκριμένα, ο αμερικανός προπονητής το βράδυ της Κυριακής με μήνυμά του στο twitter αναφέρθηκε στην παρουσία του στον «πράσινο» πάγκο, τονίζοντας ότι η εμπειρία της Ευρωλίγκας ήταν απολαυστική και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα του λείψει πολύ η διοργάνωση.
«Η Euroleague ήταν μια απολαυστική διοργάνωση. Εκπληκτικοί προπονητές και παίκτες. Αλήθεια θα μου λείψετε όλοι. Σας ευχαριστώ όλους για τη θερμή υποδοχή» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρικ Πιτίνο την Παρασκευή απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν και τον Παναθηναϊκό να ψάχνει για τον επόμενο προπονητή του.
Δείτε την ανάρτησή του:
Euroleague was so much fun. Great coaches and players. Really going to miss everyone! Thanks to all for your warm welcome.
— Rick Pitino (@RealPitino) June 23, 2019
- Khaby Lame: Το ναυάγιο του δημοφιλέστερου TikToker στον κοσμο
- Ινδία: Γυναίκα που θεωρούσαν νεκρή… «ζωντάνεψε» όταν το ασθενοφόρο που τη μετέφερε έπεσε σε λακκούβα
- CNBC: Τα 8 θέματα που συζητούν τα «συναισθηματικά σταθερά» ζευγάρια – Ψυχολόγος από το Χάρβαρντ δίνει απαντήσεις
- Μεγακλής Βιντιάδης: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν χάθηκε, τον έκαναν να χαθεί – Το κλάμα πουλάει»
- Τρία, δύο, ένα, πυρ – Θεαματική κατεδάφιση πολυώροφου ξενοδοχείου στο Μαϊάμι
- Μαγιόρκα – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-0: Συντριβή πριν τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ



