Brexit : Ο Τζόνσον δεν αποκλείει ακόμα και να κλείσει τη Βουλή!
Να αναστείλει τη λειτουργία της Βουλής των Κοινοτήτων για να αποφευχθεί οποιαδήποτε λύση πέραν της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση χωρίς συμφωνία, σκέφτεται ο Μπόρις Τζόνσον.
Ο Μπόρις Τζόνσον άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αναστείλει τη λειτουργία της Βουλής των Κοινοτήτων προκειμένου να μην υπάρχει καμία άλλη εναλλακτική πέραν της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση χωρίς συμφωνία, γράφει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα The Times.
Επικρατέστερος υποψήφιος
Η εφημερίδα εξηγεί πως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής των Συντηρητικών, ο οποίος θεωρείται ο επικρατέστερος υποψήφιος στην κούρσα για τη διαδοχή της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, έκανε την τοποθέτηση αυτή μιλώντας σε οπαδούς τάσης που θεωρείται ότι εκφράζει τους πιο σκληροπυρηνικούς Brexiteers.
Ο Τζόνσον φέρεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να είπε την περασμένη εβδομάδα σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με στελέχη του λεγόμενου European Research Group ότι δεν θα αποκλείσει ρητώς αυτό το σενάριο.
Οι Τάιμς του Λονδίνου επικαλούνται «ανώτερο» στέλεχος της συγκεκριμένης τάσης, που δεν κατονομάζουν.
Πηγή: ΑΠΕ
- Μετέφερε ναρκωτικά στη φυλακή κρυμμένα στα γεννητικά της όργανα – Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 71-88: Επιβλητική η «Ένωση», απέκτησε προβάδισμα για την 3η θέση (vid)
- Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε παραλία της Λακωνίας – Εξετάζεται αν είναι ο αγνοούμενος ψαράς από το Γύθειο
- Η Charli xcx είναι μία από εμάς – «Έχω πάθει νευρικό κλονισμό καπνίζοντας ένα εκατομμύριο τσιγάρα»
- Οι 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν… Πειραιά τη Λιβαδειά (pics)
- Ηράκλειο: Καρέ – καρέ η παράσυρση της 52χρονης από φορτηγό στο Γιόφυρο




