
ΚΑΕ ΑΕΚ : Δικαίωση στο ΑΣΕΑΔ, με κόσμο κόντρα στον Προμηθέα
Η ΑΕΚ άσκησε έφεση στην απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο ΑΣΕΑΔ τη δικαίωσε και τελικά ο 5ος αγώνας της ημιτελικής σειράς με τον Προμηθέα θα διεξαχθεί σήμερα παρουσία φιλάθλων στο ΟΑΚΑ (7/6, 19:30)
Ο αθλητικός δικαστής είχε επιβάλει ποινή στην ΑΕΚ μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών λόγω των επεισοδίων που έγιναν κατά τη διάρκεια του 2ου ημιτελικού κόντρα στον Προμηθέα, στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος».
Βάσει των αγώνων, η Ένωση επρόκειτο να εκτίσει την ποινή στο σημερινό (7/6, 19:30) Game 5 και γι’ αυτό και άσκησε έφεση στο ΑΣΕΑΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης.
Τα στελέχη της ΑΕΚ έδωσαν το παρών στη συνεδρίαση του ΑΣΕΑΔ και μετά από περισσότερη από μία η απόφαση βγήκε και ήταν πανηγυρικά υπέρ της Ένωσης, με αποτέλεσμα το σημαντικότατο ματς να διεξαχθεί παρουσία κόσμου στις εξέδερες του ΟΑΚΑ.
- Σμότριχ: «Το ΔΠΔ εκδίδει ένταλμα σύλληψης μου» – Τι υποστήριξε ο Ισραηλινός ακροδεξιός υπουργός
- Τον… χαβά του ο Γιανάι: «Είμαστε καλύτεροι από Παναθηναϊκό και Βαλένθια»
- Σοβαρό τροχαίο με γουρούνα στην Κέρκυρα
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Ο λασπολόγος του Μαξίμου ξαναχτύπησε – Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη
- Η πρώτη σκηνοθέτις του ελληνικού σινεμά: Η αγνοημένη «Εύα» της Μαρίας Πλυτά στις Κάννες
- ΗELLO!: Αυτή την Τετάρτη έρχεται στα περίπτερα


