Δίπλα στους Τραμπ και τη βασίλισσα Ελισάβετ ο Παυλόπουλος
Τη χώρα μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος έκατσε δίπλα στη Μελάνια Τραμπ και στη βασίλισσα Ελισάβετ.
Στην τελετή, που έλαβε χώρα στη Μεγάλη Βρετανία, για την 75η επέτειο της απόβασης των συμμαχικών δυνάμεων στη γαλλική Νορμανδία το 1944, παρευρέθηκαν ηγέτες χωρών όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, η βασίλισσα Ελισάβετ, η Άνγκελα Μέρκελ, ο Εμανουήλ Μακρόν, ο Τζάστιν Τριντό αλλά και ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Τη χώρα μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος έκατσε δίπλα στη Μελάνια Τραμπ και στη βασίλισσα Ελισάβετ.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ταξίδεψε σήμερα μέχρι το Πόρτσμουθ προκειμένου να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απόβαση των Συμμαχικών Δυνάμεων στη γαλλική Νορμανδία.
Ο Ντόναλντ Τραμπ συνοδευόμενος από την Πρώτη Κυρία Μελάνια, η οποία παρέδωσε ξανά μαθήματα στυλ, με ένα λευκό παλτό και ένα λευκό καπέλο, κάθισαν δίπλα στη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Κάρολο. Η Μελάνια, μάλιστα, είχε στα αριστερά της τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος ήταν αφοσιωμένος στην τελετή, με το προεδρικό ζεύγος της Αμερικής να μοιράζεται αστεία με τη βασίλισσα Ελισάβετ.
Συγκεκριμένα, στην πρώτη σειρά πήραν τις θέσεις τους ο Εμανουέλ Μακρόν, η Τερέζα Μέι, ο πρίγκιπας Κάρολος, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια Τραμπ, ο Προκόπης Παυλόπουλος και η Άνγκελα Μέρκελ.
Το μήνυμα Παυλόπουλου
«Η επέτειος της απόβασης στη Νορμανδία μάς διδάσκει το χρέος να υπερασπιζόμαστε, στο διηνεκές, το ευρωπαϊκό οικοδόμημα από τους κάθε είδους εχθρούς του, που επιχειρούν να το κατεδαφίσουν» δήλωσε ΠτΔ.
Αναφερόμενος στις σημερινές απειλές και στους εχθρούς του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε: «Δεν θα περάσουν. Δεν θα τους επιτρέψουμε να παρεμποδίσουν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, δεν θα τους επιτρέψουμε να απειλήσουν την ευρωπαϊκή δημοκρατία και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό».
- Πυρά Δούκα κατά κυβέρνησης για το νέο σύστημα ανάδειξης δημάρχων
- Αγρότες «πολιορκούν» το γραφείο του Τσιάρα στην Καρδίτσα – Εκρηκτικό κλίμα με κλούβες να κλείνουν τον δρόμο
- Ο Πάτρικ Γκίμπσον έγινε η «φωνή» του Τζέιμς Μποντ, αλλά δεν θα φορέσει το κοστούμι του 007
- Ολυμπιακός: Από την Αθήνα στην Αστάνα – Το ταξίδι των Πειραιωτών στο Καζακστάν (vid)
- Δημιουργήθηκε Μουσείο Μαθητικής Ιστορίας στο Κορακοβούνι Βόρειας Κυνουρίας
- Ανδρουλάκης: Live η τοποθέτησή του στη Βουλή για το «κυκλοφοριακό χάος και την υποβάθμιση των ΜΜΜ στην Αττική»


