
Το μπαλόνι “Trump Baby” ξανά στον αέρα
Το μπαλόνι "Trump Baby" που βρέθηκε στο επίκεντρο των διαμαρτυριών όταν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επισκέφτηκε πέρσι το Λονδίνο, θα βρεθεί και πάλι στον αέρα μέσα στην εβδομάδα.
Το μπαλόνι “Trump Baby” που βρέθηκε στο επίκεντρο των διαμαρτυριών όταν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επισκέφτηκε πέρσι το Λονδίνο, θα βρεθεί και πάλι στον αέρα μέσα στην εβδομάδα, όταν ο ίδιος πραγματοποιήσει την επίσημη επίσκεψή του, η οποία και προβλέπει ένα επίσημο δείπνο με την βασίλισσα Ελισάβετ.
Η ομάδα πίσω από τις διαμαρτυρίες σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ αφήνει να εννοηθεί ότι το μπαλόνι θα βρεθεί στον αέρα, κοντά στις περιοχές όπου θα βρεθεί ο Τραμπ στην διάρκεια της επίσκεψής του.
Οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου έχουν μαζέψει ποσό 30.000 λιρών (38.000 δολαρίων) από ομάδες ακτιβιστών υπέρ της ανάληψης δράσης για το κλίμα, αλλά και υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών.
- Φιορεντίνα – Σασουόλο 0-0: Βολική ισοπαλία στο «Αρτέμιο Φράνκι»
- Πέρα από τον μισθό: Η κρίση ταυτότητας και το άγχος στην εποχή της μετα-εργασίας
- Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών
- ΗΠΑ: «Οι πυροβολισμοί ήταν τόσο δυνατοί»: Ο τρόμος στο δείπνο Τραμπ και τα ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας
- LIVE: Κηφισιά – Παναιτωλικός
- Rolling Stones: Όταν ο Μικ Τζάγκερ ξεγέλασε το θάνατο δύο φορές – Η ηρωίνη, η γροθιά και η φύλακας-άγγελος Φέι Ντάναγουεϊ







