
Βαγγέλης Μαρινάκης: Σήμερα ο Πειραιάς θα είναι ο μεγάλος νικητής
Όπως είπε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, ο οποίος διεκδικεί για δεύτερη φορά την επανεκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, «ξεκινάμε όλοι μαζί ενωμένοι για να κάνουμε όλο τον Πειραιά περήφανο όπως αρμόζει στους Πειραιώτες»
«Σήμερα ο Πειραιάς θα είναι ο μεγάλος νικητής και τα παιδιά του Πειραιά οι πρωταθλητές» δήλωσε, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, ο οποίος διεκδικεί για δεύτερη φορά την επανεκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.
Όπως είπε, «ξεκινάμε όλοι μαζί ενωμένοι για να κάνουμε όλο τον Πειραιά περήφανο όπως αρμόζει στους Πειραιώτες».
Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Σήμερα ο Πειραιάς θα είναι ο μεγάλος νικητής και τα παιδιά του Πειραιά οι πρωταθλητές. Ξεκινάμε όλοι μαζί ενωμένοι για να κάνουμε όλο τον Πειραιά περήφανο, όπως αρμόζει στους Πειραιώτες».
- Προκόπης Παυλόπουλος: Δυσοίωνες προβλέψεις για τον τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Κοινή δήλωση υπουργών Οικονομικών: Προειδοποίηση για παγκόσμιο οικονομικό σοκ από τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή
- Διεθνές συνέδριο για την Θαλάσσια Ασφάλεια στην Αθήνα
- ΔΝΤ: «Καμπανάκι» για το παγκόσμιο χρέος – Θα φτάσει στο 100% το 2029
- Νίκολιτς: «Πρέπει να έχουμε πίστη, υπομονή και ενέργεια κόντρα στη Ράγιο»
- Τελεσίγραφο Πούτιν σε κορυφαίους αξιωματούχους του: «Οι προβλέψεις σας απέτυχαν, αλλάξτε ρότα!»





