Κύπρος : Ηχηρό «χαστούκι» του ρώσου πρεσβευτή στον Οζερσάι
Εντονη ήταν η αντίδραση του ρώσου πρεσβευτή στην Κύπρο, Στανισλάβ Οσάτσι, που υπενθύμισε στον «υπουργό εξωτερικών» του ψευδοκράτους ότι η Ρωσία «αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία».
Την έντονη αντίδραση του ρώσου πρεσβευτή στην Κύπρο, Στανισλάβ Οσάτσι, προκάλεσε η δημοσίευση για συνάντησή του με τον «υπουργό εξωτερικών» του ψευδοκράτους Κουντρέτ Οζερσάι, στην σελίδα του «υπουργείου εξωτερικών» στο Facebook.
«Προσπάθεια να με δυσφημήσετε»
Σε σχόλιό του στα αγγλικά κάτω από την ανάρτηση, μέσω της σελίδας της ρωσικής πρεσβείας στην Κύπρο στο Facebook, ο κ. Οσάτσι αναφέρει:
«Κύριε Οζερσάι γνωρίζετε πολύ καλά πως η Ρωσική Ομοσπονδία αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία. Η συνάντησή μας στο εστιατόριο είχε ανεπίσημο χαρακτήρα, όπως με τον ηγέτη ενός κόμματος.
»Την ημέρα της συνάντησής μας δεν κατείχατε οποιοδήποτε λεγόμενο “επίσημo” αξίωμα. Θεωρώ την δημοσίευσή σας για τη συνάντησή μας ως προσπάθεια να με δυσφημήσετε προσωπικά».
- Πλακιάς: Πριν από τρία χρόνια μπάζωσαν τα παιδιά μας, σήμερα μπάζωσαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μας
- Τα 40 καράτια του Πεπ Γκουαρντιόλα
- Απεργία ταξί: Στιγμές μεγάλης έντασης στο Σύνταγμα – Προπηλακισμός αυτοκινητιστή που δεν απεργούσε
- Πάτρα: Τροχαίο με έναν νεκρό στα Βραχνέικα – Σφοδρή σύγκρουση δυο ΙΧ
- Tα μαύρα δόντια επιστρέφουν κόντρα στα δυτικά πρότυπα ομορφιάς
- Αποχαιρέτησε τη Σεβίλλη ο Αλμέιδα: «Φεύγω με την ηρεμία ότι έδωσα τα πάντα για αυτό το έμβλημα»

