Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών: Η ψήφος είναι δύναμη, όσοι μπορούμε ας τη «δώσουμε»
Τα αισθήματα υπερηφάνειας και δικαίωσης για την υποψηφιότητα, για πρώτη φορά, στις επικείμενες εκλογές μεταναστών που έχουν λάβει την ελληνική ιθαγένεια, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστ
Τα αισθήματα υπερηφάνειας και δικαίωσης για την υποψηφιότητα, για πρώτη φορά, στις επικείμενες εκλογές μεταναστών που έχουν λάβει την ελληνική ιθαγένεια, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών.
Όπως αναφέρει, «επιτέλους αυτοί οι άνθρωποι μπορούν ισότιμα να ασκήσουν το αυτονόητο δικαίωμα συμμετοχής της Δημοκρατίας -για την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας, το εκλογικό τους δικαίωμα».
Ωστόσο, υπενθυμίζει ότι «μόνο λίγες χιλιάδες άνθρωποι μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογές», την ώρα που «εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, βάσει του Συντάγματος, δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν -πόσο μάλλον να “κατέβουν” ως υποψήφιες-υποψήφιοι, σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία που διεξάγεται στη χώρα μας».
«Όσες και όσοι από εμάς μπορούμε θα τους στηρίξουμε. Οι υπόλοιποι που, δυστυχώς, είμαστε η πλειονότητα των μεταναστών, δεν μπορούμε να τους ψηφίσουμε. Αλλά θεωρούμε ότι η ψήφος είναι δύναμη. Όσοι μπορούμε ας τη “δώσουμε” και γι’ αυτούς που δεν την έχουν», καταλήγει η ανακοίνωση.
- Τουρκία: «Δεν θα επιτρέψουμε να κυβερνηθεί το CHP από διορισμένους επιτρόπους», λέει ο Οζέλ – Νέα επιχείρηση κατά του κόμματος
- Πατίνια: Αυξάνεται η ανησυχία για τη χρήση τους από ανηλίκους – Γιατί είναι πιο ευάλωτοι στα ατυχήματα
- Τι είπε ο Ραζνάτοβιτς για το μέλλον του Σπανούλη
- Σκληρός ποινικός ο 42χρονος που τραυματίστηκε από αστυνομικό στο Μικρολίμανο – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Σταύρος Φλώρος: Γιατί δεν ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
- ΕΕ: Λιγότερα παιδιά και έφηβοι παρά την πληθυσμιακή αύξηση – Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Ελλάδα
