Συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ : Κάποιοι δεν θέλουν να υπάρχει νόμος και τάξη στα Εξάρχεια
«Άντρο ανομίας» χαρακτήρισε τα Εξάρχεια ο γ.γ. Αστυνομικών Υπαλλήλων Νίκος Ρήγας, με αφορμή τον τραυματισμό αστυνομικού το απόγευμα της Κυριακής από επίθεση ομάδας αναρχικών
«Άντρο ανομίας» χαρακτήρισε τα Εξάρχεια ο γ.γ. Αστυνομικών Υπαλλήλων Νίκος Ρήγας, καταγγέλλοντας ότι «κάποιοι δεν επιθυμούν να υπάρχει νόμος και τάξη στην περιοχή», με αφορμή τον τραυματισμό αστυνομικού το απόγευμα της Κυριακής από επίθεση ομάδας αγνώστων.
«Ευτυχώς ο συνάδελφος τραυματίστηκε ελαφρά και δεν είχαμε κάτι χειρότερο. Προφανώς, κάποιοι σε αυτό το χώρο που ονομάζεται Εξάρχεια, δεν επιθυμούν να υπάρχει νόμος, τάξη. Μέσα στην πλατεία, ακριβώς στην καρδιά των Εξαρχείων, οι συνάδελφοί μου δεν έχουν περιπολίες και φροντίζουν να μην περνούν. Ούτε πεζές περιπολίες υπάρχουν εκεί ούτε και σχέδιο για μόνιμη παρουσία αστυνομικής δύναμης μέσα στην πλατεία των Εξαρχείων», δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Ρήγας.
- Social Media: H γενιά της οθόνης στο στόχαστρο των νόμων – Θα επιτευχθεί το ψηφιακό detox των εφήβων;
- Οι αισιόδοξοι και οι απαισιόδοξοι κλάδοι στο λιανικό εμπόριο
- Καισαριανή: Τι σημαίνει η ανακήρυξη σε «μνημείο» των συγκλονιστικών φωτογραφιών
- Europa League: Λάμψη Ερυθρού Αστέρα στη Γαλλία (0-1), τεσσάρα η Στουτγάρδη
- «Εκτόξευση» Καραλή πάνω από τα 6 μέτρα, κορυφαία φετινή επίδοση (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.02.2026]
