
Κάθισαν με τον κόσμο του ΠΑΟΚ Γιώργος και Νίκος Σαββίδης
Οι δύο γιοι του Ιβάν Σαββίδη δεν έκατσαν στην πρώτη γραμμή των επισήμων στα VIP, αλλά προτίμησαν να μπουν μαζί με τους 120 φίλους του Δικέφαλου δίπλα στα δημοσιογραφικά έδρανα
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου, που θα σημάνει το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του Δικεφάλου.
Ο Γιώργος και ο Νίκος Σαββίδης (οι δύο υιοί του Ιβάν Σαββίδη) δεν έκατσαν στην πρώτη γραμμή των επισήμων (όπως θα περίμενε κανείς…) στα VIP για τον τελικό των Ασπρόμαυρων με τους Κιτρινόμαυρους, αλλά προτίμησαν να μπουν μαζί με τους 120 φίλους του Δικέφαλου δίπλα στα δημοσιογραφικά έδρανα.
Τα παιδιά του προέδρου και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ έγιναν «ένα» με τον λιγοστό κόσμο της ομάδας που είχε δικαίωμα να βρίσκεται στο γήπεδο, μετά την απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη να γίνει ο φετινός τελικός κεκλεισμένων των θυρών.
- Τι είναι το κίνημα Chabad-Lubavitch με το οποίο συνδέθηκε το όνομα του Τζέφρι Έπσταϊν;
- Ξέχνα την απιστία: Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που ένα ζευγάρι μπορεί να πάρει διαζύγιο
- Νοιώθεις πάντα ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Ίσως πρέπει να σταματήσεις να καταστροφολογείς
- Στενά Ορμούζ: Παράκαμψη με… φορτηγά για μεταφορά μετάλλων και καταναλωτικών αγαθών
- Βουλή: Ανάμεσα σε συμπληγάδες η κυβέρνηση – Σε βαρύ κλίμα η συζήτηση για το Κράτος Δικαίου
- Συνταξιοδότηση: Ακριβότερη η εξαγορά πλασματικών ετών





