Τα δημοσιονομικά μεγέθη στη συνάντηση κυβέρνησης – θεσμών την Τετάρτη
Θα ακολουθήσει, στις 11.00, η ανακεφαλαίωση των τριήμερων συζητήσεων, και στη συνέχεια οι επικεφαλής θα αναχωρήσουν από την Αθήνα.
Τα δημοσιονομικά μεγέθη θα είναι αύριο, Τετάρτη, στις 10.00, το αντικείμενο της συνάντησης των κυβερνητικών στελεχών με τους εκπροσώπους των κλιμακίων των θεσμών για την τρίτη αξιολόγηση στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής παρακολούθησης.
Θα ακολουθήσει, στις 11.00, η ανακεφαλαίωση των τριήμερων συζητήσεων, και στη συνέχεια οι επικεφαλής θα αναχωρήσουν από την Αθήνα.
Σημειώνεται ότι η έκθεση από τους θεσμούς για την τρίτη αξιολόγηση θα δημοσιοποιηθεί στις 5 Ιουνίου.
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άρσεναλ – Μπέρνλι 1-0: Τρίποντο με Χάβερτς και ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο







