Παγκόσμιο σοκ: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Ίκερ Κασίγιας

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διεκομίσθη την Τετάρτη (1/5) ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διεκομίσθη το πρωί της Τετάρτης (1/5) ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Πόρτο κατέρρευσε στην διάρκεια της προπόνησης των «δράκων» και διεκομίσθη άμμεσα σε νοσοκομείο της πόλης.

Ο Κασίγιας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την ώρα που εκτελούσε ασκήσεις και από το ιατρικό τιμ της Πόρτο δόθηκε αμέσως η εντολή για να πάει σε νοσοκομείο ο πολύπειρος γκολκίπερ.

Ο πρώην πορτιέρε της Ρεάλ Μαδρίτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως υπέστη έμφραγμα και παραμένει κλινήρης. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης η κατάστασή του δεν προκαλεί ανησυχία αλλά είναι σίγουρος πως θα περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο 37χρονος τερματοφύλακας δεν πρόκειται ν’ αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής περιόδου και θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε λεπτομερείς εξετάσεις.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτή την στιγμή ο Κασίγιας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, όπως μεταδίδουν πορτογαλικά και ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Βιογραφικό

Ο Ίκερ Κασίγιας Φερνάντεθ (Iker Casillas Fernández, 20 Μαΐου 1981) είναι τερματοφύλακας της ΦΚ Πόρτο. Ως αρχηγός της εθνικής ομάδας, οδήγησε τη νεανική ομάδα της Ισπανίας στη κατάκτηση του πρώτου Πρωταθλήματος Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου της ΟΥΕΦΑ. Το 2010, οδήγησε την εθνική Ισπανίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και κέρδισε τη Χρυσή Υδρόγειο ως καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης.

Ο Κασίγιας αναγνωρίστηκε ως ένας από τους καλύτερους τερματοφυλάκες της Ευρώπης, χάρη στα πολλά βραβεία που έλαβε. Ήταν υποψήφιος δύο φορές για τον τίτλο «Ευρωπαίος Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς», ενώ ήρθε 4ος το 2008 και έγινε πάλι ο πρώτος τερματοφύλακας το 2009.

Στα τέλη του 2009 ψηφίστηκε για τον τίτλο «Ομάδα της Χρονιάς της ΟΥΕΦΑ» για τρίτη φορά. Από τον Ιούλιο του 2010, ο Κασίγιας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που κατέκτησε όλους τους μεγάλους ομαδικούς και εθνικούς τίτλους. Το 2010, τιμήθηκε με το Βραβείο Πρίγκιπας της Αστούριας. Στις 19 Οκτωβρίου 2010, ο Κασίγιας έγινε ο πιο προσαρμοσμένος τερματοφύλακας στην ιστορία του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κασίγιας Θεωρείται δικαίως,ως ένας από τους σπουδαιότερους τερματοφύλακες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ποδόσφαιρο

Τα αντικείμενα που απαγορεύονται να έχουν μαζί τους οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τα αντικείμενα που απαγορεύονται να έχουν μαζί τους οι φίλαθλοι τους Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα ενόψει του τελικού του Conference League.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Τερίμ: «Τα πλάνα μας για τη νέα σεζόν δεν ταυτίζονταν με τον Αλαφούζο και αποφασίσαμε να μην συνεχίσω»

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τους πρασίνους.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Πού θα δείτε την αναμέτρηση της Φιορεντίνα, αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League

Φιορεντίνα – Νάπολι και Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ, ξεχωρίζουν στο σημερινό (17/5) πρόγραμμα τηλεοπτικών ποδοσφαιρικών μεταδόσεων.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Η αδιανόητη εκτροπή της ΕΠΟ στον δρόμο για τον τελικό του Conference League: Απέναντι στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του

Απίστευτα περιστατικά στον δρόμο για τον τελικό του Conference League. Με την ΕΠΟ να επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά πως…

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Υποστολή σημαίας: Ο Χεσούς Νάβας αποχωρεί από τη Σεβίλλη στο τέλος της σεζόν (vid)

Μετά από συνολικά 684 παιχνίδια με την Σεβίλλη, σε δύο θητείες,o Χεσούς Νάβας, ανακοίνωσε ότι θα αποχαιρετήσει το «Σάντσεθ Πιθχουάν» στο φινάλε της σεζόν.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Μητσοτάκης: Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια χωρίς απόλυτη συμμόρφωση στη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ομιλία σε πολίτες στη Βέροια ενώ νωρίτερα βρέθηκε στην παρουσίαση του «Ψηφιακού Σχολείου» από το υπουργείο Παιδείας

Σύνταξη ΙΝ

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές από τον αθλητισμό (pics)

Από τον Πύρρο Δήμα και τη Βούλα Πατουλίδου, μέχρι τη Σοφία Μπεκατώρου, τον Νίκο Παππά, τον Θοδωρή Ζαγοράκη και το Νίκο Παπαδόπουλο, ο αθλητισμός έχει πολλούς υποψήφιους, είτε αθλητές, είτε παράγοντες.

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος

Νέο τεστ ανιχνεύει τον καρκίνο επτά χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες εντόπισαν πρωτεΐνες που εμπλέκονται σε 19 διαφορετικές μορφές καρκίνου και μπορούν να δείξουν τη νόσο σε τόσο πρώιμο στάδιο ώστε να καθίσταται δυνατή ακόμη και η πρόληψη,

Θεοδώρα Ν. Τσώλη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007