
«Κλείδωσε» τη 2η θέση η Νάπολι και «βύθισε» τη Φροζινόνε
Η Νάπολι πέρασε νικηφόρα από το «Stadio Benito Stirpe» (0-2) και ουσιαστικά κλείδωσε τη δεύτερη θέση στη Serie A, ενώ η Φροζινόνε μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην κατηγορία
Σε έναν υγιεινό περίπατο μετέτρεψε η Νάπολι το εκτός έδρας παιχνίδι με την Φροζινόνε για την 34η αγωνιστική της Serie A, με τους Παρτενοπέι να κερδίζουν εύκολα με 2-0 χάρη στα γκολ των Μέρτενς και Γιουνές.
Με αυτό το τρίποντο οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» ουσιαστικά τη δεύτερη θέση, καθώς απέχουν 8 βαθμούς από την τρίτη Ιντερ, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στο -10 από την 17η Ουντινέζε και μόνο με θαύμα θα καταφέρουν να σωθούν. Μάλιστα, ενδέχεται να υποβιβαστεί μαθηματικά ακόμα και αυτή την αγωνιστική, αν οι Ουντινέζε και Τζένοα κερδίσουν τους αγώνες τους.
Στα του παιχνιδιού, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο του «Stadio Benito Stirpe» και έφτασε πολύ εύκολα στη νίκη. Η Νάπολι μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 19’ με τον Μέρτενς, ενώ στο 49’ ο Γιουνές έκανε το 2-0 και «σφράγισε» το τρίποντο της νίκης.
Οι Παρτενοπέι είχαν ευκαιρίες και για τρίτο γκολ, αλλά τόσο η προσπάθεια του Καγιεχόν όσο και του Ρουίς σταμάτησαν στο δοκάρι του πορτιέρο της Φροζινόνε.
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν


