
Ολυμπιακός : Κυρίαρχος και στα φιλικά ο Μιλουτίνοφ
Ο Ολυμπιακός έδωσε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο ΣΕΦ με αντίπαλο το Λαύριο και επικράτησε της ομάδας του Χρήστου Σερέλη 103-80 με σούπερ Μιλουτίνοφ
Την ώρα που κορυφώνεται με το ενδιαφέρον στην Ευρωλίγκα, στον Ολυμπιακό συνεχίζονται οι προπονήσεις και την Μεγάλη Πέμπτη ήταν η ευκαιρία να… ξεμουδιάσει η ομάδα. Με τον Μιλουτίνοφ να δείχνει ότι δεν παίρνει… ποτέ ρεπό!
Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα το Λαύριο στο ΣΕΦ και επικράτησαν με 103-80 έχοντας ως κορυφαίο τον Νίκολα Μιλουτίνοφ! Ο Σέρβος σέντερ ήταν και πάλι εκπληκτικός, βάζοντας 20 πόντους στο πρώτο δωδεκάλεπτο, τελειώνοντας το παιχνίδι με 24.
Για τους Ερυθρόλευκους αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ χρόνο συμμετοχής (σκόραρε κι όλας) πήρε και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Επιπρόσθετα, έπαιξε και ο Γιώργος Πρίντεζης, με τον υπαρχηγό των Πειραιωτών να αφήνει στην άκρη το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην μέση, πετυχαίνοντας και 8 πόντους στο πρώτο εικοσαλεπτο.
Στα της φιλικής αναμέτρησης που έλαβε χώρα στο φαληρικό κλειστό, οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ επέβαλλαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό τους και «έχτισαν» πολύ νωρίς μια διαφορά 25π. (48-23, στο 15’) με τον Μιλουτίνοφ να κάνει πάρτι. Η διαφορά στο 31’ έφτασε στο 80-50, με τον προπονητή τω Ερυθρόλευκων να χρησιμοποιεί πολλά σχήματα στο παρκέ και να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν απέναντι στο Λαύριο.
Δεκάλεπτα: 29-18, 55-32, 75-48, 103-80.
Ολυμπιακός (Μπλατ): Γουίλιαμς Γκος 6, Τσέρι 8(1), Μιλουτίνοφ 24, Βεζένκοβ 4, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου, Μάντζαρης 9(1), Ποκουσέφσκι 3(1), Αγραβάνης 18(4), Μπόγρης 10, ΛεΝτέι 13(1)
Λαύριο (Σερέλης): Μαστρογιαννόπουλος 10, Τόμας 16, Μιλόσεβιτς, Κουζέλογλου 9, Νίξον 8, Περράκης 3, Ουίτι 4, Κακλαμανάκης 11, Λαμπ 5, Μπιούφορντ 14
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;



