
Αστυνομικοί «φύλακες άγγελοι» σώζουν βρέφος 21 ημερών
Οι γονείς του μωρού μπήκαν πανικόβλητοι μέσα στο τμήμα ζητώντας βοήθεια γιατί το παιδί τους πνιγόταν. Οι αστυνομικοί άρπαξαν το βρέφος το οποίο δεν ανέπνεε και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες
Φύλακες-άγγελοι για ένα βρέφος μόλις 21 ημερών αποδείχθηκαν ένστολοι αστυνομικού τμήματος του Σάο Πάολο. Οι γονείς του μωρού μπήκαν πανικόβλητοι μέσα στο τμήμα ζητώντας βοήθεια γιατί το παιδί τους πνιγόταν.
Οι αστυνομικοί άρπαξαν το βρέφος το οποίο δεν ανέπνεε και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του Α.Τ. βλέπουμε τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι γονείς και οι ήρωες αστυνομικοί που κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του μόλις 21 ημερών βρέφους.
Σύμφωνα με ενημέρωση του αστυνομικού τμήματος μέσω Facebook, το μωρό ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου ανάρρωσε πλήρως.
- Ο πληθωρισμός κυριαρχεί στην παγκόσμια οικονομία
- Το μήνυμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας μετά την Ανάσταση
- Wall Street: Νέος δείκτης που σορτάρει την ιδιωτική πίστη
- «Φτάνει με την προσωπική ειδωλολατρία και την ειδωλολατρία του χρήματος», ειπε ο Πάπας Λέων
- ΑΑΔΕ: Επιχείρηση Supercars – Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
- Fed: Στο μικροσκόπιο της οι μεγάλες τράπεζες για την έκθεσή τους στην ιδιωτική πίστη



