Άρης : Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μποχωρίδης
Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο αρχηγός του Άρη Λευτέρης Μποχωρίδης δεν υπέστη τελικά κάταγμα
Καθησυχαστικά ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου για τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο Έλληνας γκαρντ είχε τραυματιστεί στην εκτός αναμέτρηση με τον Χολαργό και υποβλήθηκε σε εξετάσεις υπό την επίβλεψη του γιατρού του Άρη, Νίκου Κουκουλιά, προκείμενου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο αρχηγός του Άρη δεν υπέστη τελικά κάταγμα, στο πέλμα του αριστερού του ποδιού. Ο παίκτης ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να καταφέρει να αγωνιστεί στην κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη (13/4, 15:45).
Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση. Ο Γιάννης Καστρίτης, πάντως, δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του Μποχωρίδη, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.
- LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Λόρα: Η μαρτυρία δύο 16χρονων που της μίλησαν χθες στου Ζωγράφου – «Δεν περνούσε καλά, ήθελε να φύγει» λέει η φίλη της
- Η απόλυτη χλιδή για Ρονάλντο και στο Μουντιάλ – Αυτό είναι το ξενοδοχείο που θα μείνει ο CR7 και η Πορτογαλία
- Η Ύβρις της Ανθρωπότητας – Το νέο βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου για δύο προβολές στον Δαναό
- Φάμελλος για Βασιλείου: Έθεσε τα θεμέλια για την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου και προώθησε δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις
- Παραβίαζε κόκκινα, STOP και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με τη μηχανή… για βίντεο στο TikTok


