
Βάζοντας τον χουλιγκανισμό στη ζυγαριά
Πολιτεία, «Μαυρογιαλούροι», δικαστικοί λειτουργοί, media, παράγοντες και «πρόθυμοι» σε ένα επικίνδυνο γαϊτανάκι, με ένθεν κι ένθεν εθελοτυφλία για τον χουλιγκανισμό και τρία πανό που «σόκαραν» τους... εξωγήινους.
Μετά την πρόσφατη έξαρση συγκρούσεων, κατέθεσα τις απόψεις μου για τον χουλιγκανισμό. Δεν θεωρώ ότι είναι ένα πρόβλημα που λύνεται. Ούτε πιστεύω ότι η -διαχρονικά παντελώς ανίκανη σε σοβαρά θέματα, αλλά και στη διαχείριση… θυμού και ηλιθίων- Ελλάδα μπορεί να κάνει κάτι για να σταματήσει το φαινόμενο. Είναι κωμικό, υποτιμά τη νοημοσύνη μας, να νομίζουμε ότι οι Βασιλειάδηδες, οι Κοντονήδες, οι Ορφανοί και η… Αννα Καραμανλή θα λύσουν το πρόβλημα. Ας είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί.
- Το ξέσπασμα της μητέρας του Τσιτσιπά: «Η Μπαντόσα ήταν βάρος για τον Στέφανο»
- Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η δολοφονία του άνδρα – Έδεσαν τούβλα στη σορό και την πέταξαν στον Λουδία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [10.05 – 16.05.2026]
- Δύο επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στην Κρήτη
- Έμμεση παραδοχή ενοχής από τον Γρηγόρη Δημητριάδη και αποκάλυψη του οικοσυστήματος διαπλοκής της κυβέρνησης σε ένα δισέλιδο
- Ολυμπιακός: Ο κόσμος ετοιμάζει φανταστικό κορεό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ


