Ουέμπερ: Αυτό πονάει
Ο αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν στενοχωρημένος για την ήττα από την Ζαλγκίρις και με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε τα συναισθήματά του
Η συγκλονιστική εμφάνιση του Μπριάντε Ουέμπερ δεν ήταν αρκετή, προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάρει την πολυπόθητη νίκη στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις.
Ο αμερικανός γκαρντ έδωσε και την ψυχή του στο παρκέ του ΣΕΦ, αλλά στο τέλος αυτοί που πανηγύρισαν ήταν οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Ο άσος του Ολυμπιακού στο τέλος του αγώνα ήταν περίλυπος και ξέσπασε σε λυγμούς, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον παρηγορήσουν. Ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε εξήγησε πως: «Είμαι ένας παίκτης που βάζει την καρδιά του πάνω από όλα στο παιχνίδι. Αν δεν παίρνω αυτό που θέλω, στενοχωριέμαι πολύ και αυτός είναι ο τρόπος που αντιδρώ».
Λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ουέμπερ με ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστά τα συναισθήματά του. «Αυτό πονάει», έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το μήνυμά του με λυπημένα emoticons.
Δείτε την ανάρτησή του:
- Γιγάντιο αερόπλοιο που παράγει αιολική ενέργεια δοκιμάστηκε στην Κίνα
- ΗΠΑ: Στη Μεσόγειο το αεροπλανοφόρο Τζέραλντ Φορντ – Ενισχύεται η αμερικάνικη παρουσία λόγω Ιράν
- Τέμπη: Ανακλήθηκαν οι εκταφές 3 σορών – Επιμένουν για εργαστήρια στο εξωτερικό οι γονείς
- Έρικ Ντέιν: Οι τελευταίες στιγμές του ΜακΣτίμι, η αυτοκτονία, η απώλεια φωνής – «Πρέπει να είσαι δυνατός»
- «Μπαμ» στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Ο Άλβαρες έχει αποφασίσει να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα» (pic)
- Αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο – Στοιχεία ΔΥΠΑ (Πίνακες)

