Ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (29/3, 21:30), κατά την αναχώρηση της ομάδας από το αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα ο Λιθουανός τεχνικός ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σταθερή απόδοση, ενώ στάθηκε και στις πιθανές απουσίες των Σπανούλη και Στρέλνιεκς.

Τέλος, επισήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να σταματήσει τους ψηλούς του Ολυμπιακού και ειδικότερα τους Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιασικεβίτσιους:

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταθερότητα, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Εμείς όμως προετοιμαζόμαστε για την ομάδα που κέρδισε την Μπάγερν στο ΣΕΦ. Έχουν κάποιες απουσίες, καθώς δεν ξέρουμε αν θα παίξουν ο Σπανούλης και ο Στρέλνιεκς.

Αν λείψουν, ο Ολυμπιακός χάνει σε δημιουργία και σκορ από την περιφέρεια. Μπορεί να είναι καλύτερος αμυντικά, αλλά η επίθεσή του χάνει δύο παίκτες με σημαντικό ρόλο, που μπορούν να σκοράρουν και να δώσουν ασίστ.

Για μας η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η front line του Ολυμπιακού, με Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ. Το να τους σταματήσουμε είναι από τις προτεραιότητές μας».