
Επανεκλογή στη θέση του προέδρου
Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος με 9-6 ψήφους εξελέγη ξανά στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ
Στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ θα παραμείνει ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, όπως αποφασίστηκε στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (27/3) στα γραφεία του Συνδέσμου.
Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, πάντως, ήταν ο μοναδικός που είχε θέσει υποψηφιότητα και ουσιαστικά ήταν τυπική διαδικασία να ανανεωθεί η θητεία του στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ.
Το κλίμα στο συμβούλιο της διοργανώτριας Αρχής, πάντως, δεν ήταν αυτό που θα περίμενε και ο ίδιος, καθώς παρότι ήταν ο μοναδικός υποψήφιος δεν εξελέγη παμψηφεί από τα μέλη, αλλά αντιθέτως, έξι ομάδες ψήφισαν λευκό.
Συγκεκριμένα, ο Γαλατσόπουλος εξελέγη με ψήφους 9-6 και θα παραμείνει στην προεδρικό θώκο για τα επόμενα δύο χρόνια.
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε
- Eurogroup: Για «στασιμοπληθωριστική τάση», μιλά ο Πιερρακάκης, για «σοκ στασιμοπληθωρισμού» ο Ντομπρόβσκις
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Πύραυλοι παντού αν μας επιτεθούν
- ΕΣΥ: Νοσηλεύτρια στο ΤΕΠ Ρεθύμνου εξηγεί γιατί παραιτήθηκε μετά από 20 χρόνια
- Γιορτή σήμερα 5 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς




