Ξεπέρασε τον Τζόρνταν σε πόντους ο Λεμπρόν Τζέιμς
Το στόχο που είχε βάλει όταν έπαιξε για πρώτη φορά στο NBA κατάφερε να πετύχει ο Λεμπρόν Τζέιμς, ξεπερνώντας τον Μάικλ Τζόρνταν σε πόντους.
Το στόχο που είχε βάλει στην πρώτη του σεζόν στον μαγικό κόσμο του NBA, κατάφερε να εκπληρώσει έπειτα 16 σεζόν ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ξεπέρασε σε πόντους τον «Air Jordan»!
Ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς πέτυχε 31 πόντους στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τους Ντένβερ Νάγκετς με 115-99, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της λίστας των σκόρερ με 32.311, ξεπερνώντας τον Μάικλ Τζόρνταν που έχει 32.292 πόντους.
Επόμενος στόχος του ΛεΜπρον, είναι η τρίτη που βρίσκεται ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχει πετύχει 33.643 πόντους. Στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα, βρίσκεται ο Καρίμ Αμπντουλ Τζαμπάρ με 38.387, έχοντας πίσω του δεύτερο τον Κάρλ Μαλόουν με 36.928 πόντους.
- Νέα Υόρκη: Η χιονοθύελλα «πάγωσε» τα πάντα αλλά μικροί και μεγάλοι το απόλαυσαν παίζοντας χιονοπόλεμο
- HELLO!: Κυκλοφορεί αυτή την Τετάρτη στα περίπτερα
- «Όχι» στην αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων
- Ράσελ Μπραντ: Δήλωσε αθώος για δύο νέες κατηγορίες βιασμού – Στο μικροσκόπιο το ενδεχόμενο συνεκδίκασης
- ΚΚΕ: Ερώτηση των ευρωβουλευτών για τον κλιμακούμενο αποκλεισμό και τις απειλές των ΗΠΑ για επίθεση στην Κούβα
- Μηδένισε το κοντέρ στο… εμπόριο – Ζητούν μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης βαρών
