Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Επιμένει ο Μαδούρο : Θα νικήσω την «παρανοϊκή μειοψηφία»

Επιμένει ο Μαδούρο : Θα νικήσω την «παρανοϊκή μειοψηφία»

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο κάλεσε τους υποστηρικτές του να συμμετάσχουν σε «αντιιμπεριαλιστικές» διαδηλώσεις το Σάββατο 9 Μαρτίου.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε την Τρίτη ότι θα νικήσει μια «παρανοϊκή μειοψηφία» που είναι αποφασισμένη να αποσταθεροποιήσει τη χώρα, στις πρώτες δημόσιες δηλώσεις του μια μέρα μετά την επιστροφή του ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την επέτειο συμπλήρωσης έξι ετών από τον θάνατο του προκατόχου του Ούγκο Τσάβες, ο Μαδούρο κάλεσε τους υποστηρικτές του να συμμετάσχουν σε «αντιιμπεριαλιστικές» διαδηλώσεις το Σάββατο 9 Μαρτίου.

Για την ίδια μέρα, ο αυτοανακηρυχθείς μεταβατικός πρόεδρος Γκουαϊδό έχει καλέσει επίσης σε κινητοποιήσεις τους οπαδούς της αντιπολίτευσης.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο